Friday, June 3, 2011

new life

yuhuuu~

this is just a quick update
aku baru je abis blaja kat uniten, slpas 2 bulan menanam anggur yg x brape nk berbuah, aku telah dilantik sbg Eksekutif Pelatih Kumpulan 38 ...heheheheh! 
aku start keje ari rabu lpas...kalau kt kedah nih, hari berkerjja start ahad-khamis, jumaat n sabtu cuti, so maknanya aku baru sahaja bekerja slama 2 hari...hehe
so far xde bnyk keje lagi..sbb skang konon2 tgh amik mood..
jawatan yg aku diletakkan skang ialah sbg jurutera pencawang 33kV...mak aiii~ sumpah aku xtahu nk buat ape...sbb mmg btol2 fresh lagi kan~ slalunye org trainig stahun then baru ade jawatan, ni blom2 ape2 die dah bg jawatan dah...huishh...berat tanggungjawab tuh...tp xpela...slmat la aku pnah buat practical kat sini sblom nih...so kire dh knal la org2 sni..xdela segan sgt...hehehe....
hopefully segalanya berjalan dgn lancar~ wish me all the best kawan2....
ni la die tmpt aku g keje :)


aku rase utk kali nih, tu je la kot~ hehehe
bye2

2 comments: